جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

کاخ سفید تعطیل شد

کاخ سفید تعطیل شد تظاهرات معترضان به قتل نژادپرستانه یک سیاه‌پوست، کاخ سفید را برای مدتی به حالت تعطیل موقت درآورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تظاهرات معترضان به قتل نژادپرستانه یک سیاه‌پوست، کاخ سفید را برای مدتی به حالت تعطیل موقت درآورد.

 

خبرنگارانی که در داخل ساختمان کاخ سفید حضور داشتند گفتند به دلیل حضور معترضان در محوطه اطراف کاخ سفید به آنها دستور داده شده در داخل ساختمان باقی بمانند.

 

«پیتر الکساندر»، خبرنگار ان‌بی‌سی‌نیوز در کاخ سفید یکی از خبرنگارانی بود که در پیامی در توئیتر این موضوع را گزارش داد. او مدتی بعد مجدداً نوشت که کاخ سفید از تعطیلی درآمده است.

 

الکساندر در پیام نخست خود در توئیتر نوشت: «طبق دستور سرویس مخفی آمریکا، کاخ سفید به دلیل تظاهرات‌های مربوط به جورج فلوید در نزدیکی درب‌های ورودی به حالت بسته درآمده است.»

 

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند معترضان در «پارک لافایت» که در مجاورت ساختمان کاخ سفید قرار دارد تجمع کرده‌اند.

 

رسانه‌ها همچنین گزارش داده‌اند تظاهرات‌کنندگان حاضر در پارک لافایت به زد و خورد با پلیس سرویس مخفی آمریکا پرداخته‌اند.

 

حساب کاربری سرویس مخفی آمریکا که وظیفه محافظت از جان رئیس‌جمهور و خانواده او را به عهده دارند در توئیتر نوشت در حال کمک به نیروهای پلیس برای کنترل اعتراضات هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار